Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Det är lätt att bygga en hemsida i WordPress. Du väljer ett tema du gillar, klickar på installera och kör. Men för dem som vill kunna styra strukturen och designen enligt sina egna förutsättningar, skapa en mer personlig profil eller bygga en professionell företagshemsida, behöver de mer än bara ett vackert gratis tema. De verktyg som finns tillgängliga för att bygga hemsidor i WordPress har nu blivit mycket kraftfulla och kompetenta, och det finns många alternativ att välja mellan.

Elementor är ett plug-in för WordPress, som låter dig styra utformningen av de flesta delar av WordPress-hemsidan på ett sätt som inte kan uppnås när du bara använder ett tema. Naturligtvis kan du styra utseendet genom att installera ett tema på WordPress -webbplatsen, men din struktur är mycket begränsad. Med en sidbyggare som Elementor kan du i princip välja utseendet på sidan eller blogginlägget. Du kan till exempel skapa en mall för att styra utseendet på alla blogginlägg, bygga en separat sida där du kan välja visningsposition för olika element och skapa sidhuvuden och sidfötter. Vill du flytta titeln till den första bilden? Lägga till kolumn? Kontrollera alla marginaler och bredder? inga problem.

Det som gör Elementor så användbart är dess enkelhet och det faktum att du kan styra hemsidan utseende baserat på olika variabler. Du kan till exempel skapa en mall för utseendet på ett inlägg med en specifik etikett, eller göra en toppmeny som har ett specifikt utseende och visas på vissa sidor istället för andra. Bygg en responsiv hemsida Idag är ett måste som fungerar bra på mobila enheter. Fördelen med Elementor är att i princip alla element du lägger till kan utformas för datorer, mobila enheter och surfplattor-du kommer omedelbart att se hur det implementeras. Du kan till exempel visa och dölja olika element eller ändra marginaler, teckensnittsstorlek och andra detaljer baserat på om läsare besöker din webbplats via en dator eller en mobil enhet. Elements erbjuder en begränsad gratisversion och en betald version med alla funktioner. Betalversionen är utan tvekan bättre, men om du har enklare behov kan du också använda gratisversionen.

Kontakta oss

Få ett kostnadsfritt förslag. Vi är säkra på att ni kommer att bli nöjda!