Hemsida eller webbplats?

Det finns flera olika typer av webbplatser. I dagligt tal är hemsida ett begrepp som används för till exempel ett företag som presenterar sig på webben på ett strukturerat och attraktivt sätt med texter, bilder, ikoner och olika mediefiler, det korrekta namnet är egentligen webbplats. Hemsida är egentligen ett begrepp som används för den första sidan som man landar på när man går in på en webbplats. Andra typer av webbplatser är exempelvis olika landningssidor som är sidor som skapas i marknadsföring eller annonseringssyfte från sökmotorer, sociala medier, bloggar och E-handel.
Eftersom hemsida är ett vedertaget begrepp som används i dagligt tal använder vi på Interwebsite oss av det begreppet trots att det korrekta är webbplats.

Att söka efter en bra webbdesignbyrå som kan leverera en snygg webbdesign kan förefalla sig som en snårig skog. Du kanske letar efter en digital webbyrå Göteborg eller, hemsida designer Göteborg kanske efter webbyråer Göteborg, göteborgs webbdesign eller till och med efter webbdesign webbyråer göteborg oavsett vad du söker efter så kan vi på Interwebsite vara dig behjälpliga.

Dela på facebook
Dela på email
Dela på print
Dela på twitter
Dela på linkedin

Gratis Domän och Hostings

Inga oväntade kostnader, bara ett fast pris för din nya hemsida...