Ikoner

Vi arbetar med professionella verktyg och har licens för marknadens bästa programvaror som tex. Adobe och Canva. Detta är en förutsättning för att skapa bästa möjliga hemsidor för våra kunder och samtidigt få tillgång till professionella ikoner.

Viktigt från början är att ikonen förmedlar rätt budskap på ett enkelt och tydligt sätt, dvs ikonen skall vara självförklarande och vara enkel att förstå. På en professionell hemsida är det viktigt att ikonerna är från samma ”familj” och är lika i sitt utförande. Enkla och tydliga ikoner är oftast bättre än detaljerade ikoner. Ikonen kan också göras i flera versioner, så att användaren kan kontrollera om ikonen är valfri, ej valbar eller vald.

Dela på facebook
Dela på email
Dela på print
Dela på twitter
Dela på linkedin

Gratis Domän och Hostings

Inga oväntade kostnader, bara ett fast pris för din nya hemsida...