Texter – Copywriting

En genomtänkt text kan ta din digitala bild till nästa nivå, särskilja dig från mängden och förmedla rätt känsla.
Med en text som är anpassad för din verksamhet och är attraktiv för läsaren på ett enkelt och tilltalande sätt, kan du både locka läsare och öka frekvensen av besök till din hemsida. Interwebsites företagsidé är att du ska äga dina texter och att innehållet på hemsidan alltid ska vara attraktivt, aktuellt och relevant. Om du har färdiga texter lägger vi givetvis in dessa. Men för små- och medelstora företag, som kanske till och med är nystartade kan det bli ett dilemma, när det kommer till att leverera texter till hemsidan. Det kan handla om tidsbrist, men också att man funderar över: Vad ska jag skriva om? och Hur ska jag formulera mig? Detta har vi på Interwebsite löst på följande sätt: I samband med att du får ordererkännande vill vi att du skriver ner några ord eller punkter om din verksamhet: Vilken inriktning har ni? Vad ni står för? Vilka tjänster ni har? och Varför kunden ska välja just er? Du kan också använda dig av mallen. Vi på Interwebsite kommer sen att lägga in en ”starttext” med inriktning på er verksamhet så att den är attraktiv för läsaren på ett enkelt och tilltalande sätt. Meningen är att ni utifrån denna ”starttext” ska bli inspirerade till att fortsätta arbeta vidare med texterna, så att de ständigt är aktuella, relevanta och attraktiva för läsaren. För att du ska få de bästa förutsättningarna för att arbeta vidare med hemsidan, så har vi gjort några utbildningsfilmer om hur du enkelt redigerar din hemsida. Interwebsites företagsidé är att det ska vara enkelt, överkomligt kostnadsmässigt sett och flexibelt att skapa en hemsida och den ska alltid ska vara attraktiv, aktuell och relevant för läsaren samt att hemsidan är responsiv (anpassad till olika skärmstorlekar).

Dela på facebook
Dela på email
Dela på print
Dela på twitter
Dela på linkedin

Gratis Domän och Hostings

Inga oväntade kostnader, bara ett fast pris för din nya hemsida...