Arbetsprocessen

interwebsite.se är den lilla personliga webbyrån som har flexibilitet, snabb respons och ditt behov i fokus, därför vill vi ha en regelbunden personlig kontakt med dig som kund. Vi involverar dig under hela arbetsprocessen och vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

  • Installerar WordPress med Astras tema och tillägg.
  • Lägger in en startmall som passar din verksamhet bäst och börjar utveckla startmallen så som ni vill att upplägget skall se ut.
  • Tar fram ett exempel på hur hemsidan blir.
  • Sätter ut ett nummer över varje textavsnitt för att underlätta för er att infoga er text.
  • Ifrån ett arkiv med flera tusen tals bilder tar vi fram bilderna som passar er verksamhet bäst. Vi kan även hjälpa till med era egna bilder, för att få dom och passa in i mallen så bra som möjligt.
  • Ansluter hemsidan till sociala medier och Google.

Vi bygger alla våra hemsidor i WordPress.
Vi installerar drag and drop verktyget Elementor, som gör det snabbt och enkelt för oss att kunna nå upp till era önskemål och förväntningar. WOOCOMMERCE är en grund till all E-handel, där vi kan koppla på Klarna betalning och Swish. Enkelt och tryggt betalningsalternativ för dina kunder.
Vi skapar och redigerar alla bilder i Adobes samtliga programvaror och Canva.

Professionella Start Mallar
Genom Astras start mallar ser vi till att designen är snygg och ni kan påverka processen från start till färdig hemsida.

Skräddarsydda Hemsidor
Vi bygger en WordPress hemsida anpassad efter ert behov med funktioner och design som säljer.

Fri Support & Hjälp
Erbjuder alla våra återkommande kunder fri support, tips, rådgivning och hjälp med hemsidan under 3 månader efter leverans av färdig hemsida.

Inga dolda avgifter
Vi tar inga månadsavgifter eller dolda avgifter för våra hemsidor, utan det är ett fast pris som gäller. Ni äger alltid er hemsida, utan att behöva betala dyra årskostnader (hyra) för temat.

Klar på 3-5 dagar
Professionella medarbetare som snabbt tar fram ett exempel efter era önskemål och krav.

Fokus på Lönsamhet
Det är viktigt att hemsidan blir TOP OF THE LINE, men den måste även fånga dina kunders intresse och vara säljande, fånga trafik och skapa nya affärer.

Nöjd Kund Garanti
Våra hemsidor skapas efter våra kunders önskemål och förväntningar. Viktigast för oss är att överträffa dina förväntningar.

Idé och skissarbete

Här skapar vi ett visuellt förslag som visas för kunden.
Den konceptuella designen utvecklas och det visuella gränssnittet visas för kunden som ett exempel på hur hemsidan kan se ut.
Vi tar ofta fram ett förslag för att kunna vägleda vår uppdragsgivare.
Därefter diskuteras våra förslag tillsammans och vi arbetar vidare med exemplet tills det är färdig för nästa steg. Vi presenterar hemsidan med en del bilder och sätter ut ett nummer vid varje textavsnitt för att ni enkelt skall kunna återkomma med texter till vårt bildmaterial. Vi kan även hjälpa till med era bilder, så att varje del av hemsidan blir så bra som möjligt.

Grafisk produktion

Vi kan hjälpa er med grafisk produktion till ett avtalat pris, där vi presenterar en idé till en färdig produkt. Ni kanske är ett nystartat företag och behöver hjälp med att
visualisera er via logotyp, visitkort, flyers eller banners? Eller så vill ni ge ert grafiska material en uppdatering med ett modernare utseende. Våra grafiker har lång erfarenhet och arbetar dagligen i Adobes samtliga programvaror och har tillgång till många fina högupplösta bilder som verkligen ger materialet ett lyft.
Vi har även en hel del färdigt video material som lyfter ert material till nya nivåer. Här är några exempel:
Logotyp, Visitkort, Flyers, Banners, Videopresentation, Reklamblad, Facebook – video, Affisch, Broschyr, Etikett,Tidningsomslag, Nyhetsbrev mm.

Webbdesign

Det är en stor fördel att vi som webbdesigner har kunskap inom området webbutveckling, då vi har förståelse för funktionalitet och hur interaktionen kommer att fungera tillsammans med designen.
En väl fungerande design sätter användaren i centrum och fungerar oavsett om ni använder mobil, surfplatta eller dator.

För oss är varje kund unik och sidorna vi bygger kan möta era kunders behov och önskemål så att ni når målgruppen på bästa tänkbara sätt. Den bästsäljande webbdesignen är främst att ha kraftfullt bildmaterial, som kan attrahera er målgrupp. Vi kan hjälpa er att hitta högkvalitativa bilder för att på bästa sätt skapa en hemsida som tilltalar era kunder. Vill ni att webbplatsen ska introducera företaget, e-handel för att sälja produkter, eller att göra kampanj för webbplatsen genom att marknadsföra specifika idéer eller produkter?

Letar du efter WordPress-webbplatsföretag? Interwebbplats är din sanna följeslagare som tror på att ge dig den bästa webbdesignen i Göteborg. Kontakta oss för responsiv webbdesign i Göteborg och få snabba lösningar för ditt företags digitala närvaro direkt.

Digital marknadsföring

Sökmotoroptimering (SEO)

Vad krävs för en lyckad SEO?
Det handlar om att se över hemsidan och optimera den efter användare och sökmotorer. Det handlar också om att få innehållet på din hemsida, att tala samma språk som sökmotorerna använder för att få ökad trafik till hemsidan, att välja ut bra sökord eller sökfraser med god potential. Hemsidan behöver också ladda fort för en lyckad sökmotoroptimering samt ha optimerade och komprimerade bilder. En annan del är att arbeta för att få bra länkar och uppmana besökare att dela hemsidan och dess länkar. De fyra grundläggande delarna i en lyckad sökmotoroptimering är att se över webbplatsens struktur och innehåll, att den är användarvänlig och lätt att navigera i, hastigheten har också givetvis betydelse samt extern länkkraft och omnämnanden.
Sist men inte minst handlar det om att ständigt uppdatera hemsidan med nytt innehåll och ha koll på vilka positioner som hemsidan har på Google och andra sökmotorer, hur trafiken ser ut och vad som behöver göras bättre. Sökmotoroptimering är bland de mest kostnadseffektiva och långsiktiga marknadsföringsstrategierna som finns.

Vad är SEO?
Sökmotoroptimering är viktigt för att du ska kunna nå ut med din hemsida på nätet. Vi på interwebsite.se får dig att synas där potentiella kunder söker efter dina tjänster eller produkter. Det innebär att din hemsida optimeras för att nå bättre positioner i sökmotorers resultatsida. SEO är en kombination av teknisk optimering men även att utveckla värdefullt innehåll som dels möter besökarens avsikt, men som också presenterar företagets produkter och tjänster på bästa sätt. SEO kommer från engelskan Search Engine Optimization, att förstå sökmotorernas algoritm och optimera hemsidor för det.
Vill du också få fler kunder och ökad trafik till din hemsida?

Hur går en SEO till?
Det handlar om att hemsidan är sökordsoptimerad efter Googles och andra sökmotorers algoritmer. Den största sökmotorn idag är Google där cirka 95% av alla sök genomförs. Man optimerar en hemsida efter specifika sökfraser och ord. Det första som behöver göras är att definiera vilken typ av sökord du vill synas för. När detta sedan är gjort behöver en lista tas fram för vilka sökord eller sökfraser som du vill synas med. Dessa sökfraser och ord behöver sedan gås igenom om de uppvisar tillräckligt stor sökvolym för att kunna vara värda att användas som sökfraser eller sökord. Att använda sökord inom din bransch som ingen söker med på Google, leder ju inte till någon framgång. Sökordsoptimering handlar också om, att kunden som söker på Google ska få svar på sin fråga på ett visuellt och attraherande sätt och på så sätt hitta vägen till din hemsida.

Sociala medier

Marknadsföring – via sociala medier
Vid rätt riktad annonsering skapar man en lönsam marknadsföring och många fler lönsamma affärer.

Vårt team är duktiga på att leverera bra resultat genom att ha kontroll på era kunders online beteende. Vi kombinerar Facebook och Instagram annonsering med professionellt innehåll anpassat till er verksamhet, vilket ger er nya kunder. Vårt huvudfokus är ökad lönsamhet genom framgångsrika kampanjer förbättra våra klienters resultat och lönsamhet. Vi ställer inga krav på lägsta annonsbudget utan det gör ni som klient. Vi anser att det gör det lättare för små och medelstora företag att växa riskfritt i sin egen takt. Vi arbetar framgångsrikt med:

Facebook annonsering
Instagram annonsering
Även kopplat till meddelande i Messenger
Vi tar hand om allt, så att ni kan fokusera på verksamheten.

Marknadsanalys
Kampanjplanering
Bild och video framtagning
Textredigering
Attraktiva annonser som skapar fler affärer
Rätt strategi
Rätt målgrupper
Pixeloptimering
Hantering av Facebook Ads Manager
Löpande förbättringar av annonser och målgrupper

Vi kan hjälpa er med att synas mycket bättre på sociala medier för att nå ut till fler
kunder som besöker er hemsida. Sociala medier är en förutsättning idag för att
lyckas nå ut till nya kunder och målgrupper för att öka er försäljning och tjänster.
interwebsite.se kan hjälpa er med allt från att skapa innehåll till era sociala kanaler,
till att publicera dessa på rätt sätt med rätt innehåll. Vi kan göra detta till ett avtalat
pris på vecko- eller månadsbasis eller vid behov. Ni har kanske redan en tydlig bild
över hur ni vill synas, eller så behöver ni helt enkelt vår hjälp med att skapa,
publicera och underhålla era sociala medier.

Ikoner

Vi arbetar med professionella verktyg och har licens för marknadens bästa programvaror som tex. Adobe och Canva. Detta är en förutsättning för att skapa bästa möjliga hemsidor för våra kunder och samtidigt få tillgång till professionella ikoner.

Viktigt från början är att ikonen förmedlar rätt budskap på ett enkelt och tydligt sätt, dvs ikonen skall vara självförklarande och vara enkel att förstå. På en professionell hemsida är det viktigt att ikonerna är från samma ”familj” och är lika i sitt utförande. Enkla och tydliga ikoner är oftast bättre än detaljerade ikoner. Ikonen kan också göras i flera versioner, så att användaren kan kontrollera om ikonen är valfri, ej valbar eller vald.

Vad är WordPress?

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg, det vill säga ett program som gör det enklare att publicera saker på nätet, som exempelvis texter och bilder. Ett stort fokus för plattformen ligger på att den ska vara lätt och enkel att använda.

 

WordPress började som blogg programvara, men har sedan dess vuxit till en fullfjädrad webbplatsbyggare.

WordPress är en programvara med en öppen källkod, som kan användas för att skapa och hantera webbplatser. Det hjälper oss att bygga allt från en enkel blogg till en        e-handelsbutik, en företagswebbplats, en kreativ portfölj och mycket mer.

WordPress är ett blogg- och innehållshanteringssystem skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens och kan laddas ner och användas kostnadsfritt.

För närvarande är det över 75 miljoner webbplatser som använder sig av WordPress, vilket motsvarar cirka 60 % av alla webbplatser.

Vad är Elementor?

Världens ledande WordPress-webbplatsbyggare med mer än 5 000 000 yrkespersoner använder sig av Elementor för att utveckla sina hemsidor. interwebsite.se använder Elementor för alla våra hemsidor.

WordPress-webbplatsbyggare utan designbegränsningar. Elementor är en webbplatsbyggare som levererar avancerade siddesigner och avancerade funktioner som man aldrig tidigare sett på WordPress.

Elementor är idag det ledande verktyget för alla som är webbdesigner och som letar efter ett sätt att uppnå perfekta pixel webbplatser. Är du marknadsförare som vill gå online snabbt eller en utvecklare som vill utöka sina möjligheter är Elementor det perfekta verktyget.

Intuitiv drag-och-släpp-redigerare, avancerade designfunktioner och en fullständig öppen källkod.

Bildbank

interwebsite.se arbetar enbart med högupplösta professionella bilder för att er hemsida skall bli som en vacker målning. Det är viktigt att bilderna och illustrationerna är i världsklass för att helhetsintrycket skall vara lysande och skapa ett stort intresse för era varor och tjänster. Detta är självklart för oss och våra grafiker, men också viktigt för dig som kund. Vi hjälper er gärna att förverkliga era idéer och finns som professionell hjälp med all bildhantering. Vi hjälper er även med att hitta rätt bild på lämplig plats, men utgår ifrån att ni redan har bilder som skall infogas på er hemsida. Vi kan hjälpa er med avancerad bildbehandling för era foton genom att justera färg och ljus och ta bort oönskade eller exponerade föremål.

Då vi har licens för extremt mycket bilder kan vi när ni saknar bilder presentera förslag som passar er verksamhet.

Logotyp

Vi kan skapa skräddarsydda professionella logotyper så att ni får nöjda återkommande kunder. Logotypen är viktig för ert företag, då den identifierar er verksamhet och blir företagets varumärke för all framtid. Logotypen skall identifiera företaget och bli en symbol för er affärsidé, produkter och tjänster och samtidigt kommunicera de positiva egenskaperna genom ert varumärke på ett effektivt, tydligt och professionellt sätt.

Genom att exponera er logotyp regelbundet på utskrifter, mail, webbplatser, Tv-reklam och företagets alla profilprodukter skapas ett kännetecken som identifierar ert företag i betraktarens minne. När detta upprepas skapas en identifikation som blir ett kännetecken, vilket gör att kunderna naturligt väljer era produkter framför andra.

Att producera en logotyp från början är grunden för all marknadsföring och är en förutsättning för att varaktigt lyckas med sina produkter och tjänster. En logotyp kan vara en symbol eller grafisk bild som sammanfattar er verksamhet. Vanligtvis med ett företagsnamn med unikt typsnitt och färg kombinerat med en symbol eller grafisk bild. Vi hjälper företag regelbundet att utveckla en unik logotyp som passar deras verksamhet. Vår erfarenhet och expertis inom design och kommunikation gör att ni som kund kan känna er trygg när vi gör er logotyp. Våra grafiker har lång erfarenhet och har hjälpt många företag att lyckas med sitt budskap.

Vi erbjuder en fast prissättning för framtagning av er logotyp, vilket borgar för att kostnaden inte äventyras. Vår målsättning är att överträffa era förväntningar och lyckas med ert budskap, dvs arbetet med att etablera ett varumärke och koppla dess värde till namn och ett representativt företag.

Texter - Copywriting

En genomtänkt text kan ta din digitala bild till nästa nivå, särskilja dig från mängden och förmedla rätt känsla.
Med en text som är anpassad för din verksamhet och är attraktiv för läsaren på ett enkelt och tilltalande sätt, kan du både locka läsare och öka frekvensen av besök till din hemsida. Interwebsites företagsidé är att du ska äga dina texter och att innehållet på hemsidan alltid ska vara attraktivt, aktuellt och relevant. Om du har färdiga texter lägger vi givetvis in dessa. Men för små- och medelstora företag, som kanske till och med är nystartade kan det bli ett dilemma, när det kommer till att leverera texter till hemsidan. Det kan handla om tidsbrist, men också att man funderar över: Vad ska jag skriva om? och Hur ska jag formulera mig? Detta har vi på Interwebsite löst på följande sätt: I samband med att du får ordererkännande vill vi att du skriver ner några ord eller punkter om din verksamhet: Vilken inriktning har ni? Vad ni står för? Vilka tjänster ni har? och Varför kunden ska välja just er? Du kan också använda dig av mallen. Vi på Interwebsite kommer sen att lägga in en ”starttext” med inriktning på er verksamhet så att den är attraktiv för läsaren på ett enkelt och tilltalande sätt. Meningen är att ni utifrån denna ”starttext” ska bli inspirerade till att fortsätta arbeta vidare med texterna, så att de ständigt är aktuella, relevanta och attraktiva för läsaren. För att du ska få de bästa förutsättningarna för att arbeta vidare med hemsidan, så har vi gjort några utbildningsfilmer om hur du enkelt redigerar din hemsida. Interwebsites företagsidé är att det ska vara enkelt, överkomligt kostnadsmässigt sett och flexibelt att skapa en hemsida och den ska alltid ska vara attraktiv, aktuell och relevant för läsaren samt att hemsidan är responsiv (anpassad till olika skärmstorlekar).

Webbdesignen är ansvarig för att konstruera den övergripande utseendet och känslan av webbplatsen med hjälp av bilder, HTML, CSS och JavaScript för att göra nära din Göteborg.

Webbdesignen innehåller logotyp, grafisk design, webbhotell, dagens webbhotell, och dessa webbdesigntjänster kan sträcka sig upp till en multimediapresentation på Göteborg.

Webbdesigntjänsten omfattar:

1- Användbarhetstestning

2- Konkurrensövervakning

3- Pay-per-click-kampanjhantering

4- Försäljningspresentationsutveckling

det här är de viktigaste funktionerna i webbdesign:

1- Mobilkompatibilitet

2- Snabb belastningstid

3- Bra felhantering

4- Effektiv navigering

5-välplanerad informationsarkitektur

6-välformat innehåll

Webbdesignen ska vara användarvänlig och utnyttja enkel och bekväm så det kan bli lättare för användaren att använda din webbplats.

det här är några webbdesignprogramvaror:

1- Wix

2- Adobe XD

3- Bootstrap

4- WordPress.org

En webbdesign kan klassificeras som en enda tjänst, märke av servicekatalog.

En webbdesign kan klassificeras som en enda tjänst, märke av servicekatalog.