Verktyg

Vilka verktyg använder vi oss av för att ta fram färdiga projekt till våra kunder?

Vi bygger alla våra hemsidor i WordPress med Astras tema.
Vi kan så klart använda oss av andra tema om så önskas. Men Astras tema är det temat som passar bäst till det så kallade drag and drop verktyget Elementor Pro, som gör det snabbt och enkelt för oss att kunna nå upp till era önskemål och förväntningar. WOOCOMMERCE är en grund till all E-handel, där vi kan koppla på Klarna betalning och Swish. Enkelt och tryggt betalningsalternativ för dina kunder.
Vi skapar och redigerar alla bilder i Adobes samtliga programvaror och Canva.

Vad är WordPress?

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg, det vill säga ett program som gör det enklare att publicera saker på nätet, som exempelvis texter och bilder. Ett stort fokus för plattformen ligger på att den ska vara lätt och enkel att använda.

 

WordPress började som blogg programvara, men har sedan dess vuxit till en fullfjädrad webbplatsbyggare.

WordPress är en programvara med en öppen källkod, som kan användas för att skapa och hantera webbplatser. Det hjälper oss att bygga allt från en enkel blogg till en        e-handelsbutik, en företagswebbplats, en kreativ portfölj och mycket mer.

WordPress är ett blogg- och innehållshanteringssystem skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens och kan laddas ner och användas kostnadsfritt.

För närvarande är det över 75 miljoner webbplatser som använder sig av WordPress, vilket motsvarar cirka 60 % av alla webbplatser.

Vad är Astra?

Astra är ett vackert WordPress-tema som kan användas för portföljer, bloggar, företag, onlinebutiker mm. Det används på mer än 1,2 miljoner webbplatser. Det har ett fantastiskt stöd för WordPress-plugins för sidbyggare – så att man kan anpassa hela sin webbplats via WordPress-temananpassaren.

Vad är Elementor?

Världens ledande WordPress-webbplatsbyggare med mer än 5 000 000 yrkespersoner använder sig av Elementor för att utveckla sina hemsidor. interwebsite.se använder Elementor för alla våra hemsidor.

WordPress-webbplatsbyggare utan designbegränsningar. Elementor är en webbplatsbyggare som levererar avancerade siddesigner och avancerade funktioner som man aldrig tidigare sett på WordPress.

Elementor är idag det ledande verktyget för alla som är webbdesigner och som letar efter ett sätt att uppnå perfekta pixel webbplatser. Är du marknadsförare som vill gå online snabbt eller en utvecklare som vill utöka sina möjligheter är Elementor det perfekta verktyget.

Intuitiv drag-och-släpp-redigerare, avancerade designfunktioner och en fullständig öppen källkod.

Vad är Adobe?

Adobe Photoshop är ett populärt och professionellt bildbehandlingsprogram. Adobe Photoshop är en del av en grupp program som är skapade av Adobe Systems. Adobe Photoshop CC är en del av Adobe CreativeSuite. Vi använder samtliga Adobe programvaror för att på bästa sätt bygga och förbättra våra kunders hemsidor.

Vad är Canva?

Canva är en grafisk designplattform som används för att skapa grafik på sociala medier, presentationer, affischer, dokument och annat visuellt innehåll. Appen innehåller redan mallar som användarna kan använda.

Canvas mediabibliotek innehåller över 1 000 000 bilder att välja.

Vad är Woocommerce?

WooCommerce är ett open-source e-handelsplugin för WordPress. Den är utformad för små till stora online-handlare som använder WordPress. Med Woocommerce kan man ansluta betalningar som Klarna och swish. Woocommerce har ett otroligt utbud av olika plugins för många funktioner.

Kontakta oss

Få ett kostnadsfritt förslag. Vi är säkra på att ni kommer att bli nöjda!